Sugen på att starta eget webbhotell?

Har du vad som krävs för att driva ett webbhotell? Kunskapen om Linux- och windows server? Om inte så finns det faktiskt alternativ som man kan ta hjälp av. Företaget Webbdo som bland annat säljer billigt webbhotell till sina kunder erbjuder även andra att sälja konton. Man får själv fakturera sina kunder som man skaffar till sitt egna webbhotell till vilket pris som helst. Till Webbdo betalar du sen en fast kostnad oavsett hur många kunder du har.

Läs mer här: http://www.webbdo.se/webbhotell/starta-eget/

Som du ser så behöver det inte kosta mer än 399 kr + moms för dig varje månad. På deras minsta konto kan du ha upp till 15 egna kunder. Sen när du vuxit ut det paketet kan du uppgradera dig till ett större där du kan ha upp till 50 kunder.

Det bästa med detta är som sagt att du får ta vilket pris du själv vill till dina kunder. Sen betalar du en fast summa till Webbdo varje månad utan konstigheter.

Tips för att komma igång

Är du en webbutvecklare idag som exempelvis bygger hemsidor åt andra kan du välja att signa upp dem först under ett vanligt webbhotellskonto hos Webbdo. Sen när du har några stycken kunder kan du skapa ett eget webbhotell hos företaget och flytta över dem kunderna som kommit genom dig. Det enda du behöver för att göra detta är kundens kundnummer samt namn. Sen har du tillåtelse att ta över dessa kunderna på ditt egna administrationskonto. Då behöver du i början inte lägga in en massa pengar som du ändå inte får avkastning på.

Comments are closed.